ENGELHOLMS SOLSKYDD AB

Köpvillkor

För oss på Engelholms Solskydd är det viktigt att våra kunder är nöjda med sina produkter. Därför samarbetar vi endast med leverantörer som håller hög kvalitet på sina produkter och säljer endast produkter som vi tror på. Våra leverantörer lämnar 5 års garanti på motorer med tillbehör och 3 års garanti på övriga produkter, och vi lämnar i sin tur 3 års garanti på arbetet. Som kund kan ni med andra ord känna er trygga i att få produkter av högsta kvalitet. Garantierna gäller vid normal och avsedd användning av produkterna och täcker exempelvis ej skador orsakade av oaktsam användning. Kontakta oss för närmre information kring garantivillkor.


Anpassningsmöjligheterna av våra produkter är stora, alla solskydd måttbeställs för att passa perfekt på den plats där de ska sitta. På grund av detta är det tyvärr inte möjligt att ångra en beställning av måttanpassade eller specialbeställda produkter. Våra leveranstider är korta och produkterna går i produktion kort tid efter beställning. Till denna kategori räknas bland annat; alla typer av markiser, inklusive väv, kasett, skenor + ben till pergolamarkis m.m.; alla typer av invändiga solskydd, solsegel, produkter beställda i specialfärg m.m.


För övriga produkter som ej är mått- eller specialbeställda är det möjligt att ångra en beställning upp till en vecka från att offerten godtagits och beställningen lagts. Till denna kategori räknas bland annat; motorer, fjärrkontroller, sol- och vindautomatik, app-automatik och andra tekniska tillbehör.


Engelholms Solskydd AB förbehåller sig rätten att ta ut hel- eller delbetalning från kund i förskott i fall där företaget bedömer att så är lämpligt. Tills det att produkterna är slutbetalda tillhör ägarskapet av dessa Engelholms Solskydd och Engelholms Solskydd förbehåller sig rätten att återta produkter som ej fullbetalats inom överenskommen tid.

Köpvillkor - persienner