ENGELHOLMS SOLSKYDD AB

SOLSKYDD UTOMHUS

Terrassmarkiser - Fönstermarkiser - Screenmarkiser - Duomarkiser - Pergolamarkiser - med mera

För utomhusmiljön finns flera olika lösningar för att skydda mot solens strålar. Några exempel är terrassmarkiser, fönstermarkiser och screenmarkiser.  Dessa finns i olika modeller, färger och med olika egenskaper. Allt för att passa era önskemål och behov.

Skötselråd markiser

Terrassmarkis

Terrassmarkiser


Vårt terrassmarkissystem är speciellt anpassat för den Skandinaviska marknaden och dess höga kvalitet är utformad för att ge en lång livslängd. En terrassmarkis är en bra lösning när exempelvis en uteplats ska skuggas och skapar känslan av ett extra rum utomhus. Terrassmarkiserna måttanpassas för att passa exakt på den plats där de ska monteras. Väven finns i en mängd olika färger och det går att välja mellan traditionell montering, halvkasett eller helkasett.


Terrassmarkiserna går att styra med sol- och vindautomatik, vev, väggkontakt, fjärrkontroll eller via app, läs mer här

Fönstermarkiser


Våra fönstermarkiser är speciellt anpassade för den Skandinaviska marknaden och utformade för att ge en lång livslängd. Fönstermarkiser är en bra lösning när man vill blända av solen och dess värmande strålar men ändå vill kunna se ut genom fönstret. 


Våra fönstermarkiser måttanpassas efter varje fönster och kan fås i en mängd olika färger och med olika val av avslut. Fönstermarkiserna går även att styra på flera olika sätt, exempelvis med invändigt eller utvändigt band, vev, via sol- och vindautomatik, väggkontakt, fjärrkontroll eller med app, läs mer här

Fönstermarkis
Pergolamarkis

Pergolamarkiser


En pergolamarkis förlänger utesäsongen och suddar ut gränsen mellan ute och inne. Våra pergolamarkiser håller hög kvalitet samtidigt som de är snygga och kan fästas i huset eller placeras fristående. De kan även kompletteras med screenmarkiser för att på så sätt stänga ute väder och vind helt.


Våra pergolamarkiser kan styras med sol- och vindautomatik, fjärrkontroll eller via app, läs mer här.

Duomarkiser


En duomarkis är en fristående markis som kan fästas direkt i underlaget eller i flyttbar motviktslåda för att möjliggöra förflyttning vilket är praktiskt exempelvis på uteserveringar eller när det annars finns behov av att kunna flytta markisen.


Duomarkisen består av två likadana markiser som fälls ut åt var sitt håll vilket därmed skapar ett sammahängande tak. Denna markis kan styras med vev eller förses med motor för styrning via fjärrkontroll eller app, läs mer här. Även sol- och vindautomatik kan kopplas till markisen.

Duomarkis
Screenmarkis

Screenmarkiser/Vertikalmarkiser


Screenmarkisen är en av de effektivaste solskydden som finns och kan fås i flera olika färger på både väv och sidoskenor. Denna typ av markis passar bra där det exempelvis blåser mycket då markisen fälls ner vertikalt framför fönstret. Markisen gör det möjligt att se ut samtidigt som ljuset silas in i rummet och insynen minskas. Screenmarkiser kan även hjälpa till att minska kallras och bibehålla ett bra inomhusklimat vid både varm och kall väderlek.


Screenmarkiserna går att styra på flera olika sätt, exempelvis via sol- och vindautomatik, väggkontakt, fjärrkontroll eller med app, läs mer här.